keskiviikko 18. tammikuuta 2017

KC BLEACH

Vaalennuksella saadaan vaalennettua omaa väripigmenttiä ja keinotekoista eli värjättyä hiusta. Vaalennus toimii samalla tavalla, kuin hapetevärjäykset, mutta hiukseen ei synny uusia värillisiä pigmenttejä. Vaalennuksessa tarvitaan kaksi tuotetta hapete ja vaalennusaine.


KC Bleach on hajusteeton, ammoniakiton ja laadukas vaalennusaine. Sopii hyvin kaikkiin tekniikoihin ja vaalennustapoihin.

Käyttöohje


Sekoita yksi osa KC Bleach -vaalennusjauhetta ja kaksi osaa KC Oxid -hapetetta kulhossa tasaiseksi massaksi. Valitse oikea KC Oxid -hapete halutun vaalennustuloksen mukaan.


                                 Vaalennusaste                Hapete
                                    3 astetta                    KC oxid 1,5%
                                    4 astetta                    KC oxid  3%
                                    6 astetta                    KC oxid  6%


Levitä vaalennusmassa kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa noin 15-45 min. Kun olet saavuttanut halutun lopputuloksen pese hiukset asianmukaisilla hoitotuotteilla.


Käyttöturvallisuustiedote

Varo tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi ja ota yhteys lääkäriin. Käytä hanskoja. Noudata aina käyttöohjeita huolellisesti. Pidä tuote lasten ulottumattomissa. Tarkoitettu ainoastaan hiusten vaalentamiseen. Vain ammattikäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti