sunnuntai 22. tammikuuta 2017

VÄRIT

Suoraväri on väri, joka ei sisällä hapetetta. Se kiinnittyy hiuksen suomukerrokseen. Suoraväri ei aiheuta hiuksille rakennevaurioita. Siksi suoraväri sopii hyvin ihmisille, jotka eivät halua värjätä hiuksiaan usein tai niiden vaurioituvan. Suoravärin sanotaan peseytyvän pois noin 8 pesun jälkeen, mutta silti hiusten leikkaus voi olla ainut tapa päästä eroon suoraväristä.

Kevytväri perustuu hapettuviin väriaineisiin ja niiden sekaan lisättäviin hapetteisiin.
Kevytvärillä ei saada niin suuria muutoksia, kuin kestovärillä, koska hapetin luovuttaa vähemmän happea. Hapetin yleisemmin 1,5-3%. Kiinnittyy pintakerroksiin. Kevytvärillä voidaan ainostaan tummentaa tai kirkastaa hiusta. Se kestää noin 10-20 pesua riippuen väristä. Jos hiukset ovat monesti värjätyt tai kuivat ja käsitellyt kevytväri voi kestää jopa kauemmin, kuin kestoväri. Kevytvärillä saadaan luonnollinen lopputulos.

Kestovärillä saadaan suurempi muutos, kuin kevyt värillä. Siksi kestoväri on ainut millä voidaan peittää harmaat hiukset. Kestoväri kiinnittyy hiuksen kuitukerrokseen kemiallisin sidoksin. Kestoväri haalenee peseytyessä, mutta se ei lähde täysin pois hiuksista ilman värinpoistoa tai hiuksien kasvamista omaan luonnolliseen väriin. Kestovärillä saadaan aikaan voimakkaita, kirkkaita, pysyviä ja hyvin tasoittuvia lopputuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti